Nyt tag til sommerhuset på Fyn

Som barn tilbragte vi sommerferien i vores sommerhus på Fyn nær Odense. Dagene føltes så lange, når vi hyggede og spillede kort i solens skær i haven. For nogle år siden gik mine forældre desværre bort, men de har ladet mig arve det skønne sommerhus. Dog er det ikke blevet istandsat i mere end 15 år, og det trænger til en kærlig håndværkerhånd. Først og fremmest skulle vi have lavet taget, fordi det var utæt og gør skade på resten af huset. Jeg satte mig derfor for at finde en tømrer, som kunne lave nyt tag Odense til en fornuftig pris og samtidig kunne gå hurtigt i gang med opgaven.

Efter noget research kom jeg i kontakt med tømrermester Heide fra Odense, som kunne påtage sig opgaven og lægge det nye tag allerede næste dag.

Ganske stod han og lærlingen klar næste dag. De fik hurtigt diagnosticeret taget, og fandt ud af, at det bedst kunne betale sig at lægge et helt nyt tag, i stedet for bare at reparere det lille område. Det var nemlig blevet så gammelt, at det ifølge tømreren kun var et spørgsmål om tid, før resten af taget ville blive utæt og så kunne vi jo lige så godt få det hele lavet med det samme.

Nyt tag Odense var ikke et problem for os med Heides hjælp, og vi endte med at bruge ham til at skifte vinduerne i huset også. Nu kan vi nyde vores sommerhus sammen med vores egne børn, som jeg håber vil elske det lige så meget, som jeg har gjort og stadig gør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *