Dameur – køb i Danmark eller forbered dig på dyr told!

Puha, jeg har gjort mig nogle uheldige erfaringer, de gange jeg har bestilt ure eller andre varer fra udlandet. Der er altid kommet nogle grimme krav med om at jeg skulle betale told på mine varer, Det er jeg så træt af, for det får jo priserne til at ryge i vejret. Så er der lige pludselig ingen fidus i at købe gode tilbud i USA, men det er jo også bare det, som de vil have, de røde torsk, der laver reglerne.

Derfor er jeg begyndt primært at købe i Danmark – eller i hvert fald inden for den europæiske toldmur. Så er jeg da sikker på, at jeg ikke støder ind i den slags problemer, som jeg efterhånden kun kender for godt. Jeg gør derfor brug af gode dameure tilbud i Danmark, hvis det er et dameur, som jeg jagter, eller gode online tilbud på tasker, rejser, gavekort, møbler eller hvad ved jeg. Dameure tilbud som disse er nok min favorit, da jeg har en lille fetich for ure. Det er vel i virkeligheden mest mænd, der normalt har det, men jeg har altid elsket at have et stort udvalg af dameure. Nu er det endda nået dertil, hvor jeg er nødt til at sælge ud i de gamle, for at få samvittighed til at købe nye ind.

Om det er en fornuft, der er kommet efter at skulle betale meget told tilbage eller ej, skal jeg ikke kunne sige. Men det er da trods alt meget fornuftigt, ikke at købe en masse dameure, som man så aldrig får brugt.

Oralen er dog, at man skal huske det med told, når man bestiller online. Flere gange lader man sig friste af gode tilbud, men det kan blive dyrere i sidste ende. Køb derfor på de danske markedspladser og støt de online butikker, der allerede er derude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *